Tarkaréti kollégium Neptunon keresztül HELP?
Most kell jelentkeznem kollégiumba a Neptunon keresztül és sajnos nem minden egyértelmű a jelentkezés során számomra. Amikor kitöltöm a kollégiumi jelentkezést, akkor ott a tanulmányi pontokat a felvételi pontszámomból számítja. Azonban a rendszer nem tünteti fel az én pontszámomat és nincs is lehetőségem azt megadni. Annyit ír
Elért pontszám:
Mintha kellene ott valaminek lennie. Lehet túlaggódom, de aki már töltött ki ilyet, vagy most tölti: Nektek is ilyen?
Illetve!
A távolságnál feltünteti a lakhelyemet, de azt, hogy az melyik kategóriába tartozik azt nem. Ezt is majd később fogja mutatni csak? Miután elbírálták?
Nálam is ugyanaz a helyzet.
Gondolom ők látják a felvételi pontszámot és a távolságot is, nem tudom nekünk ezeket miért nem írja ki.
Mindenesetre én holnap leadom, ha valami mégsem jó, akkor egyszer visszadobják javításra.
Nem augusztus 1. és 10. között kell jelentkezni kollégiumra? Az emailt megint elolvastam, csak a rendszeres szociális ösztöndíj kérelem nyitását írták úgy, hogy 26-29 között lehet leadni, kollégiumos (elsőéves vagyok).
A kollégiumi pályázati felhívást megnéztem, ott augusztus 1-10. van megadva jelentkezési időszaknak, viszont neptunon július 26-augusztus 17-t ír elsőéves hallgatóknak. Akkor most hogy van?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!