Miért küldte a felvi ezt az üzit, ha már korábban töröltem a jelentkezésemet?
nem vettem részt a felvételiken, július 7. előtt az oktatási hivatal tanácsa szerint töröltem az idei felvételit, erről kaptam megerősítő mailt, h. sikerült törölni.ű
most meg jött sms, h. nem vettek fel sehova.
nálam mesterképzésen nem pontok alapján lehetett bejutni, hanem szóbeli felvételire kellett volna menni, de nem mentem.
ezt most nem értem. ha töröltem, miért ez az üzi?? ma is beszéltem az oktatási hivatallal, és azt mondták, nem fogok ma smst kapni, mert töröltem a jelentkezésemet.
te nem érted, amit mondok!
ha töröltem mind a 3 helyet, ahová jelentkeztem, és el sem mentem felvételizni, márpedig szóbeli alapján lehetett csak bejutni (mester), akkor mi alapján nem vok felvéve??!!
töröltem, nem mentem el...
Nem, tényleg nem értem...
Beregisztráltál az idei felvételi eljárásba. Közben meggondoltad magad, visszavontad a jelentkezési helyeket, nem mentél el felvételizni, rendben van. Tehát nincs hova bekerülnöd. Ma kaptál is értesítést, hogy valóban nem vettek fel. Miért zavar ez?
Az oktatási hivatal munkatársai sem mindentudók, én is beszéltem a felvi ügyfélszolgálatával egy probléma miatt, és bár jóindulatúak, nem mindig pontosak az információik sajnos.
mert zavar, mert nem érdemlem meg.
mert el sem mentem.
így olyan, mintha fel vettek volna, és a rendszerben ez marad, mintha nem jutottam volna be.
holott betegség és anyagiak miatt muszáj volt kihagynom az egész felvételi szezont.
zavar, mert időben töröltem, pont azért, h. ne kapjak ilyen üzenetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!