Mire számítotok a következő egyetemi évvel kapcsolatban?
Fosok rendesen... Szerettem volna kicsit több tárgyat felvenni a kötelezők mellé, hogy utolsó évre legyen már szellős a képzés, de lehet, hogy csak az abszolút minimumnál maradok és minél több időm igyekszem szabaddá tenni munkához.
Engem inkább a válság aggaszt, nem a lezárások. Annak még örülnék is, többet tudnék keresni, ha nem lennék helyhez kötve. Sajnos magamat tartom el, rendesen félek a rezsi miatt.
Szerintem a covid miatt nem lesznek lezárások már. Más miatt még lehet.
Nem kell aggódni, Vezérünk megment minket!!! Azért szavaztunk rá elvégre. Minden rendben lesz, nem lesz háború, nem lesz lezàrás, nem lesz semmi baj. Hajléktalanok sincsenek, én még sose láttam egyet sem. Az emelés is jogos. Nyugaton már nagyon régen ennyi az annyi. :)
Három egyetemet végeztem el, mind a három egyetemen is kiváló volt az oktatás! Mert a magyar oktatás világszínvonalú! Nem hiába van egy halom külföldi diákunk/arabok, kínaiak, koreaiak, négerek, stb/. Mi ez, ha nem bizonyíték, hogy a magyar oktatás VILÁGSZÍNVONALÚ?
Nem kell aggódni sem az eurón sem. Elvégre mi FORINTBAN kapjuk a fizetésünket, nem pedig euróban. Kit érdekel mennyi aakkor? Minden rendben és ennyi, nem kell ffélnie!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!