Egyetemre (főleg orvosira) jelentkezők, ti is tűkön ültök már a ponthirdetés miatt?
Lehet, hogy látszólag sok embernek lett 430+ pontja, de akiknek gyengébb ennél, az szerintem nagyobb számban vannak, illetve ők nem fogják kiírni, hogy mennyi lett a pontjuk, nehogy azt mondják róla, hogy fhú de rossz pont, s ne tűnjön ki negatívan a tömegből. Gyanús, hogy visszamennek a 2019-es ponthatárok, de szerintem nem lesz magasabb annál, hiszen 1 évet voltunk online-ban, ami miatt sokan kiestek a ritmusból, meg persze nem lehetett úgy rendesen tanítani sem az anyagot. Természetesen nem vagyok hozzáértő, én is csak találgatok, de nekem ez tűnik reálisnak.
Amúgy teljesen átérzem, hogy izgulsz, én is hasonló cipőben járok, mivel nekem a Semmelweis, mint elsődleges cél nem jött össze, de Szeged még reális lehet. A legmagasabb 428 volt ott, nekem meg 430 pontom lett, így reménykedek, hogy a gondolatmenetem helyes, és nem fog az eddiginél magasabb ponthatár születni. Annyi biztatást tudok csak adni, hogy ne aggódj ezen, próbálj meg lazítani, hiszen már úgysem tudunk mit tenni, hisz ha nem vesznek fel, akkor jövőre még egyszer nekifut az ember, de ha felvesznek, akkor ez az utolsó relatíve szabad nyarat, amit inkább jobb kihasználni, mint az izgulást miatt végig idegeskedni rajta.
Elárulod hogy kémia és biosz emelettel hogyan lehet nevetségesen egyszerűen sok pontot összeszedni? Esküszöm érdekel , főleg most amikor az összes tanár tisztelet a kivételnek szarik az egészre, és arra törekszik hogy minél jobban leszopasson, így ha nem találsz egy jó magántanárt akkor esélyed sincs. Tényleg érdekel a tapasztalod így kérlek oszd meg velünk neked hány százalékos lett a biosz és kémia emelted, illetve hogyan csináltad:)
Kedves Kérdező neked hány pontod van? Én is nehezen bírom már a várakozást:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!