Mit kell csinálni, ha az egyik MSc.-s jelentkezésemnek a felvételijére nem akarok elmenni?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem három egyetemre februárban, az elsőnél informálisan tudom, hogy felvettek, a harmadiknál a felvi.hu-n fenn van, hogy több pontom van nagyságrendileg, mint amennyi szokott kelleni az elmúlt években oda. A második helyre ahová jelentkeztem, nem néztem meg eléggé, hogy milyen lenne a felvételi. A BSc.-s anyagból kellene legalább 80%-ra felelnem, aminek egy részét nem is tanultam sose, a másik része régen volt már, és elfelejtettem, és nem volt időm a munka mellett újra jól megtanulni. Esélyem se lenne bejutni. Szabadságot nem tudok kivenni a felvételi napján, mert, aki tudna helyettesíteni az nyaral. Elég, ha csak nem megyek el, vagy jeleznem kell az intézmény felé? Esetleg a felvi.hu-n kell visszavonnom a jelentkezést?2022. jún. 29. 23:25
1/2 anonim válasza:
Nem kell csinálnod semmit. Párom épp hétfőn hagyta ki az egyik felvételit, mert 4ezret be kellett volna fizetni és amúgy is fix, hogy felveszik az első helyes szakra.
2/2 anonim válasza:
Július 7-ig bármikor visszavonhatod a jelenkezésedet a felvi-n. Ha egyszerűen nem mész el a felvételi vizsgára, ugyanott vagy. Ugyanakkor az intézmény felé korrekt dolog jelezni, hogy meggondoltad magad, mert így a vizsgabeosztásból lehúznak, s így tiszta sor, miattad nem kell másnak várakoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!