Adott be valaki idén átjelentkezési kérelmet, akár SOTEra akár más egyetemre?
az lenne a kérdésem hogy a kreditátviteli kérelmet akkor is ki kell tölteni ha még nem kaptam meg a határozatot arról, hogy átvettek -e? 1 hete hogy leadtam, de 30 napon belül írták az eredményt, és ha ezt az időt kihasználják akkor kifutok a határidőből
jó lenne ha privátban is tudnék valakivel beszélni aki hasonló cipőben jár
#4: Értem, eszerint ez egyetemfüggő. Ez esetben megteheted, hogy leadod a kérelmet, hiszen veszteni nem vesztesz vele.
Annyit mondanék még, hogy a SOTE ha át is vesz, egyáltalán nem biztos, hogy államilag támogatott helyre vesz át. Számthatsz sajnos arra, hogy csak költségtérítéses helyet tudnak biztosítani.
beszéltem olyannal aki szintén oda jelentkezett át, őt államira vették át, persze kalkuláltam ezzel, de gondoltam hogy leírnák a tájékoztatóban, viszont nem volt erről szó, illetve a kérelmen is meg kellett jelölni hogy államin vagy önköltségesen vagyok e
nem tudom még, nem örülnék az önköltségesnek, nem lenne rá keretem, de remélem ha át is vesznek akkor maradhatok államin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!