Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az emelt tantárgyakból is...

Az emelt tantárgyakból is kapunk jegyeket?

Figyelt kérdés
Igen tudom, lehet hülye kérdés, de egyszerűen nem találok rá választ... Pl ha nekem alapból nincs bioszom (szakgimnázium, 11. osztály) és felveszem mint emeltet, akkor abból is kell dolgozatokat írnom, és év végén ugyanúgy bekerül a bizonyítványomba az elárt eredmény? Ha igen, mi történik ha valaki abból bukik? Vagy csak az órákra kell bejárni, és a végén elmehetek emelt érettségire? Előre is köszi.

2022. jún. 25. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kapsz jegyet. Ha megbuksz, ugyanúgy pótvizsgáznod kell, mint másból.
2022. jún. 25. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy van az osztályozás, mint minden másból. Én emelt műv. törit vettem fel, arra is járok és az alapórákra is, mindkettőn kapok jegyet évvégén meg egy jegyet kaptam a kettőre.
2022. jún. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!