Az osztálynaplóban mit jelent a gyereknél az "N" jelzés?
Figyelt kérdés
Régebben (90-es évek) az általános iskolai naplóban egyesek nevéhez oda volt firkantva ceruzával, halványan egy N betű. Nálam is ott volt. Biztos, hogy nem hivatalos minősítést jelentett, hanem valami titkos kódot a tanárok számára a gyerekkel kapcsolatban. Egyszer rákérdeztem, de nem kaptam rá választ. (Nem vagyok cigány, nem voltam hátrányos helyzetű, jó képességeim voltak, jól tanultam.)2022. jún. 25. 10:59
1/9 anonim válasza:
Én ilyet még soha nem is hallottam.
5/9 anonim válasza:
Nemzetiségi.
(C betűt mégse lehet írni.)
6/9 A kérdező kommentje:
Miféle nemzetiségi? Teljesen átlagos magyar családból jövök.
2022. jún. 25. 11:44
8/9 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, mert az voltam, de volt olyan napközis társm, akinél nem volt ott.
2022. jún. 25. 12:40
9/9 Senior Séf válasza:
Az azt jelenti, hogy NNNa, ehelyett is inkább kisszéket csinált volna az apja...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!