Lenne egy pár kérdésem a passzív félévről, és az újra jelentkezésről (többi lent)?
Sziasztok, őszintén az első két félévemet sikerült eléggé elcsesznem, ezért júliusban(?) átsorolnak, önköltséges képzésre. Ezt mindenképp elkerülném és újra felvételizek, ugyanarra a szakra amiről most kibuktam, csak előtte a jogviszonyom miatt passzíváltatnék egy vagy két félévet.
1, Ha a passzív félév után sikeresen felvételizek, akkor ugyanúgy vonatkozik, hogy egy éven belül új (hát marad a régi) szakot kezdtem, ezért nem kell 50%-ot visszafizetnem?
2, Elég sok tantárgyam sikeres volt, azok után ugyanúgy jár a kredit megfeleltetés után, vagy azokhoz pluszt kell majd teljesítenem, hogy az átlag 18 megint összegyűljön? Illetve a teljesített köt. vál., szab. vál. kreditek ugyanúgy beleszámítanak majd a képzésbe?
Higgyétek el nem a gyk volt az első gondolatom, de speciel ezekre a kérdésekre nem találtam választ, vagy csak megerősítést várnék pl az első kérdésre
1. Egyébként sem kellene visszafizetned, mert le is dolgozhatod.
2. Elismertetés után is igaz az, hogy AZ UTOLSÓ KÉT AKTÍV félév átlagát nézik. Mivel te újrajelentkezel, ezért neked első félév lesz.
Első részt köszönöm a választ, másfelől, az elismertetés nem olyan mintha azt a tárgyat úgy teljesítettem volna, ahogy idén?
Ha fogyatékosnak tűnik a kérdés, bocsi, csak én eddig így hittem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!