Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek, ha 1 tantárgyból,...

Szerintetek, ha 1 tantárgyból, ami nem is olyan kemény, meg a szak se, gáz ha csúszok? Magamra vegyem nagyon? Többi lent. Kisebb lelkiválság.

Figyelt kérdés

Nem írom le a szakom, mert lebüfészakoznátok, annak ellenére, hogy ELTE... de amúgy szociális munka.

De másodszor futok neki. Volt balesetem, meg nekem betett személyesen a Covid (lehet röhögni).

7 féléves szak.

Valahogy egyszerűen az őrületbe kerget, főleg, hogy ez az első félévem (amit jól teljesítettem eddig), de munka meg egészségügyi gondok miatt, úgy látszik buktam egy tárgyat.

Mit gondoltok?

Szánalmas ez, az egészét nézve, a csúszás részét meg külön?

..és 28 vagyok, levelező...

semmi másom az érettségin kívül.

2022. jún. 20. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
36%
Az a gáz, ha mindenre ráfogod és nem vallod be, hogy a te hibád. Mert az. Te nem tanultál eleget, ennyi. Majd másodjára jobb lesz, vagy nem, rajtad múlik.
2022. jún. 20. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!