Van erre valami szabályzat az egyetemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a kérdés merült fel bennem, hogy nincs-e valami szabályzat arra, hogy egyetemen a tárgyakból összesen hányszor lehet megbukni?
Azt tudom, hogy egy tárgyat 3-szor lehet felvenni és ha harmadjára sem sikerül, akkor megszűnik a jogviszony. Azt viszont nem tudom, számít-e, hogy összesen hányszor buktam meg tárgyakból, vagy csak egy tárgyat figyelnek? Járhat ez vajon ugyanúgy a jogviszony megszűnésével?
Remélem érthető, köszönöm előre is a válaszokat!
2022. jún. 19. 20:17
11/11 anonim válasza:
10. Esetleg, ha vetnél egy pillantást az egyetemetek szabályzatára, nem írnál ilyen marhaságot.
Az ugyanazon tárgyból tett összes javító és ismétlő javító vizsgák száma a 2012–13. tanévben és
utána kezdett hallgatók esetén legföljebb 5 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!