Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki merne innen beszélni erről...

Ki merne innen beszélni erről az oktatási hivatallal?

Figyelt kérdés

van köztetek olyan, aki fel merné hívni az oktatási hivatal ügyintézőjét (telefonszám: google, oktatási hivatal oldalán), és rákérdezni arra, hogy ha valaki nem megy el mesterfelvételire (szóbeli), akkor annak mi lesz a következménye?

meg hogy ezt felvin jelezni kell, és ez bekerül a FIR-be?

és ponthúzásnál milyen értesítést kapok, hogy nem mentem el?

ezen pörgök napok óta, és nem merem felhívni őket, félek a választól.

csak úgy általánosságban kéne erről érdeklődni.

2022. jún. 15. 21:13
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
pontosítás: meg hogy ezt felvi.hu-n jelezni kell, és ez bekerül a FIR-be?
2022. jún. 15. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkit felhívni. A vizsgáról való távolmaradás egyetlen következménye, hogy nem vesznek fel, mert nem teljesíted a feltételeket. A FIR-be sem írnak be semmit.

Nem kell naponta megkérdezni!!!

2022. jún. 15. 21:20
 3/15 A kérdező kommentje:

oké, de ezt végül is honnan tudod? mi van, ha erre vonatkozik vmi protokoll, szabály.

csak tőletek merem megkérdezni...

2022. jún. 15. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Az egyik helyen ahova jelentkeztem, azt kérték, hogy ha mégsem megyünk el a szóbelire akkor a titkárságnak jelezzük egy megadott e-mail címen (jogos, mert negyedóránkénti beosztás van, ne várjanak feleslegesen). Egy másik egyetemen nem szólt a fáma erről, de az oktatási hivatalnak, a felvinek semmi köze ehhez szerintem. Nyilván nem te vagy az első és nem is az utolsó aki nem megy el. Mitől félsz ennyire?
2022. jún. 15. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi következménye nem lesz, inkább örülnek majd, hogy hamarabb végeznek. Egyébként anno mikor kaptam a felvételis értesítős email-t az ELTE-től, kedvesen írtam nekik, hogy sajnos már nem aktuális a jelentkezésem és nem fogok megjelenni, ennyi. Ha ennyire szarul érzed magad, írj egy email-t, de ezen aggódni....csak magadat szívatod. :)
2022. jún. 15. 21:36
 6/15 A kérdező kommentje:

két dolog aggaszt:

1. hogy emiatt jövőre ugyanoda hogy merjek jelentkezni? ott lesz a nyoma, h. idén nem mentem el...

2. másrészt az a rögeszmém, h. ez, hogy most nem megyek el, a FIR-ben érinti a féléveimet, már csak 6 államilag támogatott félévem van.

2022. jún. 15. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Szolgalelkű kérdező.

Ez miatt tart itt Magyarország.

2022. jún. 15. 22:05
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Ne menj egyetemre! Aki ennyire ostoba és ráadásul még arra sem képes, hogy utána nézzen dolgoknak, az üljön otthon. Naponta nem kell megkérdezni, ennyi idő alatt értelmes ember már tudja a választ.
2022. jún. 15. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

1. Senki nem fogja nézegetni jövőre, hogy idén mi volt, hidd el.

2. Miért érintené? Ha nem mész el, biztosan nem vesznek fel, semmilyen hatása nem lesz a támogatott féléveidre.

Nem rosszból, de ha komolyan írod ezeket, akkor inkább pszichológushoz kéne fordulnod, mert ennyire aggódni beteges dolog.

2022. jún. 15. 22:10
 10/15 A kérdező kommentje:
nem hülye vagyok, csak aggódom.
2022. jún. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!