Mennyi esély van erre?
Sziasztok.
Szeptembertől 12.es leszek, és biológiából szeretnék középszintű érettségit tenni. Elhatároztam, hogy veszek könyveket ezen a nyáron, és megpróbálom behozni a lemaradásaim, jobban felkészülni érettségire stb (magántanárt sajnos nem tudok fogadni) .. Októberben szeretnék előrehozottat tenni. Biosz fakton is vagyok, a jegyeim nem sok tanulással, de 2-3 inkább..:/
Megfelelő szorgalommal és tanulással szerintetek sikerülhetne októberben egy előrehozott minimum kettesre?
Köszönöm előre is a válaszokat:)
Kedves Kérdező!
Ha elszántan tanulsz, és tényleg bele adsz apait-anyait, akkor középszinten szerintem egy 3-t is össze tudsz hozni. Ahhoz,hogy négyes vagy ötös legyen, hát tényleg emberfelettit kell beletenni, főleg,hogy a suliban nem voltak eddig túl erősek a jegyeid. Persze, semmi sem lehetetlen, szóval sok sikert kívánok hozzá és sok-sok kitartást!:)
Az elsőnek nagyon köszönöm:)
második válaszolónak pedig: nem, jövőre már nincs bioszunk:)
igen, tudom, hogy könnyebb. De köszi, hogy mondod:)
csak sajna a biosz kell oda, ahova menni szeretnék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!