Debreceni Egyetem informatikai kar vélemények?
Gazdinfó egész könnyű. Mérnök egy picit nehezebb. Proginfó pokol, de szintén teljesíthető, csak nagyon oda kell tenni magad.
Campus jó helyen van mind tömegközlekedés, mind elhelyezkedés szempontjából, a Pixi és a Valhalla pár perc séta (sokat fogod őket látogatni egy-egy nehezebb tárgy vagy vizsga után :D). Lovarda közvetlen a szomszédban, szoktak jó rendezvények lenni. Szép parkosított, zöld környezet.
Gazdinfó tanárokról nyilatkozni nem tudok, eddigi IK-s tanár tapasztalataim alapján többnyire normálisak lesznek, de bele fogsz futni 2-3 kellemetlenebbe is, főleg az idősebb korosztályból (tisztelet a kivételnek)
Eleve egy gyengébb szakközépből kerültem be, így a matekos tárgyaim részben emiatt(tipikus csapdája annak, amikor középiskolában azt mondják ezt nem kell most tudnotok, egyetemen majd tanuljátok, az egyetemen meg azt, hogy ezt már középsuliban tanulnotok kellett :D). Plusz sose volt túlzottan matekos agyam, vagy úgy alapvetően affinitásom a matekhoz és sajnos nem is tettem túl sokat azért, hogy ezen változtassak.
A progos tárgyaimmal nem volt bajom, bevprogtól-prog2-ig, azok egész könnyűek voltak (bevprog alap c++, prog1-2 java de az sem olyan lehetetlen nehézségű szinten). Szoftverfejlesztés tett be egy kicsit(java), mivel ott a gyakorlat mellett az elmélet nagyon keményen van számon kérve (ezt úgy értsd, hogy a 200 oldalas diának -ami mondjuk tele van tűzdelve ábrákkal meg táblázatokkal- a random valahanyadik oldalának az egyik apróbetűs megjegyzése, amire azt gondolnád, hogy ez fölösleges dolog, is lehet zh kérdés) és a magolás sem tartozott az erősségeim közé soha :) Logika volt még ami első félévben sokunknak gondot okozott a magas elvárások miatt, de ez azóta változott, sokkal könnyebb. Másodjára gond nélkül meglett. Mestint (logikára épül) elsőre.
Illetve sajnos magánéleti okok miatt 2 passzív félév is becsúszott. Meg hát sajnos (bár a szerzett élmények miatt annyira nem sajnos) a kocsmákat is többet látogattam mint kellett volna :D
De idén már nekifeszülök rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!