Kinek mi véleménye ezen ELTE-s kiegészítő informatikai képzésről?
Ha valakinek még van ingyen tanéve, és szeretne még egy évig egyetemista maadni, van benne ráció.
(Kérdés, hogy ezeket a krediteket beszámítják-e. Tehát pl. az informatika tanárszak 4 félév (ha már van tanári végzettséged) ebből kettőt ki lehet-e váltani ezzel. )
A kurzusoknál én rákeresnék a markmyprofessor.com-on az oktatókra, és az alapján döntenék. Engem a felsoroltak közül egyedül Abonyi-Tóth Andor tanított, nagyon színvonalasan. (HTML alapjait és webes techológiákat, jól felépített online segédanyagokat adott és jól magyarázott, gyakorlaton hamar rájött, hog mi a problémád, és hogy mi annak az oka, szóval ajánlom)
A tematika alapján Illés Zoltán "alapismeretek" leírásában ez a rész: "Böngésző használat, böngésző, mint ftp kliens, keresés a „neten” - hát ezt nem tettem volna bele, nem egyetemi szint, ezt már egy ügyesebb általános iskolás és egy átlagos középiskolás is alapból tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!