NKE-HHK Katonai vezető szakon kizáró ok az enyhe asztma? Valaki mesélne arról, hogy mire kell edzeni? Mi ez a 8-10 éves szerződés?

Szia. Alkalmassagin nem tudom mennyire kizaro ok az asztma. A fekvotamaszokat ajanlom, de azert nem gáz ha kicsivel tobbet tudsz teljesiteni mint a minimum kovetelmeny + a futasra gyurj rá eléggé.
A szerzodes valos dolog. Az egyetem elso heteben alairatnak majd veled egyet, amiben vallalod hogy 10 evig a honvedseg kotelékében szolgalsz en ugy tudom
Egyetértek az előzővel, érdemes minden mozgásformára gyúrni előre, azért nem lehet olyan egyszerű azt teljesíteni, ha nem készültél fel rá rendesen.
A szerződést már az alkalmassági vizsgálatok előtt is alá kell írnod és feltöltened a felvibe. Gyakorlatilag az van benne, hogy 10 évig szolgálni fogsz, amibe nem számít bele az egyetem. A HHK honlapján fenn van.

Szia, nem kizaro ok, de kecskemet az eu vizsgalaton ne emlitsd szerintem. Alapbol futas fekvo felules amit neznek ugye alkalmassagin, de valami crossfitszeru sportot csinalj katonai palyara az lesz a legjobb, meg sok sok tura.
A kepzessel 10 evet fog minden hallgato alairni, de a kepzes ideje alatt mar kaptok rendes illetmenyt, kb olyan 220 netto korul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!