Záróvizsgára 3 hét alatt?
Fel lehet készülni záróvizsgára 3 hét alatt? A védésre a prezentációm már megvan, a szöveg is megy,mindent begyakoroltam.
A tételek vannak még hátra.
8 tételem van, olyan 45 oldalt kéne megtanulnom.
3 hetem van a vizsgáig és az utsó napokat már csak ismétlésre hagynám.
Az a gond,hogy közben pár hete felvettem főállásba oda ahol eddig gyakornok voltam,mivel mindjárt végzek és így megelőlegezték a dolgot.
Szóval csak esténként/hétvégén tudok tanulni. Most fogom ma délután elkezdeni.
Lehetséges ezt így megoldani/megtanulni szerintetek kb 2,5 hét alatt?
Pénzügyi szak, nyilván ér valamit,hiszen már egy multinál dolgozom.
Nekünk megadnak 2 témakört a szakdogához és abban van 4-4 tétel,ez a szóbeli záróvizsga + a védés.
Nem tudom máshol hogy néz ki a zv.
Köszi a normális válaszokat!
Utolsó:köszi!
Nálunk így mennek a dolgok,hogy megkapjuk előre a 2 témakört a 20ból a szakdogához és csak azt kérdezik. Nem tehetek róla. Aztól még a diplomám bizonyítottan versenyképes. Szivattak minket éppen eleget az elmúlt 3 évben,a szak fele már lemorzsolódott év közben, nem kell aggódni...
Szerintem sima liba, ne aggódj! :) Amikor meg voltam csúszva a tanulással, mindig arra gondoltam, hogy az orvosin sokkal nagyobb anyagokat is megtanulnak az emberek, úgyhogy mindig összeszedtem magamat és megcsináltam. :D
Jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!