Egyetemisták! Hogy néz ki egy hetetek, hánytól hányig és mennyi órátok van egy nap?
PTE-KTK.
Ebben a félévben heti két napon voltak óráim, kedden és csütörtökön.
Kedden 8:00-tól délután 17:15-ig voltak óráim, köztük a szokásos 15 perces szünetek, egyszer 45 perces szünettel. És ez tulajdonképpen 6 órát takar, viszont csak 4 tantárgyat, mivel két olyan tantárgyam volt, amiből ezen a napon volt külön gyakorlat és külön előadás is.
Csütörtökön pedig 8:00-10:45 és 16:00-18:45 között voltak óráim, és ez csak 2 tantárgyat takar.
Szóval összesen csak 6 tantárgyam volt ebben a félévben ha jól számolom.
Ezek közül 2 tárgyamból volt fix kötelező előadás, kedden és csütörtök reggel 8-tól, a többi vagy gyakorlat, vagy pedig szabadon választható előadás. Viszont a gyakorlatokat elég jól lehet variálni, én például mivel kedden és csütörtökön alapból volt fix kötelező előadásom reggel, ezért próbáltam belepréselni az összes többi gyakorlati órát a fix előadás mögé, viszont simán úgy is megcsinálhattam volna, hogy 2 nap helyett 4 napra osztom be a tantárgyaimat, mert mivel a gyakorlati órákon sokan vagyunk, sok csoportra vagyunk bontva, és emiatt mindenféle időpontokban, mindenféle napon volt kb. lehetőség a gyakorlati órát felvenni. Viszont én jobban szeretem belepréselni minél kevesebb napra az összes tantárgyat, de szerencsére nálunk elég jól össze lehet állítani az órarendet, simán lehet lazábbra is összeállítani a hetet.
Előző félévben heti 3 nap jártam be egyetemre, és akkor egyszer 9:30-tól 15:45-ig voltam bent, másik nap 8:00-18:45-ig (viszont ekkor napközben sok volt a szünet, összesen valami 3 óra szünet köztük azt hiszem), illetve a harmadik nap 9:30-tól 12:15-ig.
nem jártam be ebben a félévben semmire
amúgy így nagyon szar levizsgázni, de legalább előtte van egy csomó szabadidőd
Nekem így nézett ki:
8:00 óra óbudád, 12:00 óra a 8 körben.
Utána haza majd 18:00 tól óra budánm
MATE-Biotechnológia
Nekem Gödöllői campuson hétfő, szerda, csütörtökön reggel 8-12 előadás. Pénteken egész nap gyakorlatok voltak tömbösítve.
Mellette Budai campuson előadások, Tápiószele kihelyezett gyakorlat valamint Martonvásár tömbsített három napos tanuló program ottalvással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!