Egyetemen felvettem egy szabadon választható tárgyat, elvégeztem, levizsgáztam. Tanulmányi osztály ezek után meg tudja csinálni, hogy letörölnek arról a tárgyról?
Nem volt szükségem alapból kreditek miatt szabválokra. De benne volt a pakliban, hogy az egyik kötelező tárgyam nem sikerül, akkor nem lesz elég kreditem. Sikerült a kötelező tárgy, így kreditem biztos lesz elég.
Viszont ez a szabvál csak 3as lett, ezért rontja az átlagom. Idén biztos nem lesz vele gond, de 1 év múlva félek, hogy pont átcsúszok fizetősre emiatt. Ha nem lett volna ez a szabvál, akkor meg pont 3,5 felett lenne 2 félév átlagom. (Ez mind spekuláció, lehet, hogy jó jegyeket szerzek és simán jó átlagom lesz, vagy annyira rosszak, hogy így se-úgy se lett volna meg az átlagom)
Tanulmányi osztály ilyen esetben tud segíteni? Le tudnak még törölni a tárgyról? (Persze kifizetném a kredit, bünti bármilyen díjat, mert még mindig olcsóbb lenne, mint a félévekért fizetni)
Ezt nem szokták megengedni. Ha mindenki csinálhatná ezt, akkor elég nagy káosz lenne.
Próbálj meg inkább írni a tárgyfelelősnek, hogy buktasson meg, és akkor nem számolják be az átlagodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!