Melyik budapesti gimnáziumokban tanítanak olaszt normál tagozaton?
Elég sok ilyen gimi van, fejből nem tudom, de a honlapon a pedagógiai programban vagy a tagozatoknál biztos megtalálod, hogy hol lehet olaszt tanulni.
Pl Vörösmartyban, Madáchban, fejből most ennyit tudtam.
Itt rá tudsz keresni azokra a budapesti gimnáziumokra, ahol olaszt tanítanak
"A rendkívüli felvételi eljárásban meghirdetett férőhely:" után kattintsd ki a pipát, és akkor mutatja a kereső az összes sulit.
Megye: Budapest -> utána kerületre is tudod szűkíteni a keresést
vagy
Város: Budapest -> nem lehet kerületekre szűrni az eredményeket
Képzéstípus: Gimnázium -> ezután lehetőséged van kiválasztani a további keresési feltételeknél az évfolyamok számát is (4,6,8).
"Tanulmányi terület szövegének egy részlete:" után írd be: olasz
-> Keresés
Nekem most Bp. 4 évfolyamos gimnáziumokra : 154 db tanulmányi területet és 54 db intézményt dobott ki.
Az eredményeknél látod, hogy hol tanítják második nyelvként.
Suli neve alatt meg tudod nyitni a honalapját és a felvételi tájékoztatóját is.
Több suliban előfordulhat, hogy csak az a 2. nyelv indul, ahol van elég jelentkező a nyelvi csoport indításához. Ez eléggé iskolafüggő, szóval érdemes utánaérdeklődni. Van olyan suli is ahol az összes felsorolt második nyelv indul.
Bp., általános tagozat + 2. idegennyelv: olasz (választható):
Veres Péter, Könyves, Ady, Dózsa, Fasori, Egyetemi Katolikus, Szent József Katolikus, Szent Gellért Katolikus, Ward Mária, Innovációs Gimnázium (ISZTI)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!