Infó szakon egy éves csúszás?
Figyelt kérdés
Sajnos megcsúsztam egy ráépülős tárggyal, így egy évvel később fogok csak végezni, mint terveztem. Iszonyatosan rosszul érzem magam, akikkel kezdtem azok már a diplomamunkájukat kezdik, én meg még mindig leragadtam ennél a tárgynál...Mennyire gyakori a csúszás mérnökinfón, nagyon le vagyok maradva, hogy egy évvel később végzek? Eleve később kezdtem az egyetemet, így ha minden igaz, akkor 25 éves leszek mire elvégzem.2022. máj. 31. 13:41
1/3 anonim válasza:
Ez legyen életed legnagyobb problémája.
2/3 anonim válasza:
Hozd ki az időszakból a legtöbbet.
Végezz online kurzusokat, vagy vegyél fel plusz hasznos, érdekes tárgyakat, tanulj nyelvet, végezz gyakorlati munkát.
Szar helyzet, de ez van. Később senki nem fog érdekelni.
3/3 totolala válasza:
2.5 évet csúszok mechatronikán :D Pacsika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!