Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha PSZK-n elsőre átmentem...

Ha PSZK-n elsőre átmentem matek1 és matek2-ből akkor okos vagyok?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem kettesel.

Nem voltam soha jó matekból. Se általánosban, se gimiben. Mindig 3mas voltam.

Érettségin közepeztem matekból, 70 pontom lett.

Azzal szemben, akik emelteznek matekbol és nekik nem sikerülnek elsőre ezek a tárgyak, nem gáz nekik?

Tehát, 4-5 napot tanulok egy matekvizsgára, és én aki azért jött matekos egyetemre mert irritálja, hogy nem tudta a matekot soha életében, meg így is átmegyek.

Félreértés ne essék, büszke vagyok magamra, csak sokszor szerintem lebecsülni, hogy mire is vagyok képes. Talán ez a régebbi tanáraimnak köszönhető. (Kifejezetten javasolták, hogy ne menjek anno matekfaktra, ezért nem mentem)

Szerintetek könnyű átmenni ezeken a vizsgákon, vagy okos vagyok és motivált?

2022. máj. 24. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen szakra jársz?

( 2, 5, 6, 8-as vagyok)

2022. máj. 25. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nem írtad le hogy pl. bejártál-e minden előadásra és gyakra, egészen más amikor bejársz mindenre, nagyon sok dolog ragad meg az emberre, ha jegyzetelsz is mellé akkor lesz egy jó forrás, így meg lehet, sokan vannak úgy hogy nem járnak be sehova meg majd 'vizsgaidőszakban' tanulok , így elég nehéz átmenni. Nálam ez csak szorgalom kérdése. Gyanítom gazdinfós lehetsz, a mateknak nincs nagy súlya a szakirányválasztáson kívül, inkább a hasznosabb tárgyakból legyen jó az ember(prog,adatbázisok stb.)
2022. máj. 27. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Elegge nagy telejsitmeny bar ugy hallottam 2-3 eve elegge megreformáltak ott a matekot a sok bukas es brutalis elvarasok miatt…szoval lehet azota konnyebb lett. De igyis nagy dolog,mert ott 10bol 9 feladat szamolos … nekem nagyon nem ment, de leginkabb azert nem mert igy voltam vee ,hogy mi a feszkes madartetonek kell nekem ezt tudni???

Viszont erdekesseg,hogy x evvel kesobb masik egyetemen ami sokkal rangosabb, mesteren ugyanabbol a targybol elsore atmentem jobb jeggyel. Mig bge-n x evet szivtam ezzel a targgyal… es erdekes a bge-re mondjak,hogy szinvonaltalan meg konnyu stbb… szerintem meg elkepsztoen nehez, szinvonaltalan de csak emiatt,hogy tul sokat kernek,emebrtelen..

2022. jún. 20. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Egos vagy. Sajnos.

De attól még a matematika mehet neked is.

2023. máj. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!