Akiknek már megvannak a középszintű érettségi eredmények, kinek hogy sikerült?
Én előrehozottan csináltam az angolt, infót. Ezeken kívül ugye magyar, töri. Az emeltem a matek lett.
Az angol 93, az infó 95 lett. A mostaniak közül a töri 92, a magyar 100 százalék. A közepekkel nagyon elégedett vagyok, bár még vár rám kettő szóbeli.
Az emelt viszont...
70 százalék körülire terveztem, vagy legalábbis 60-ra. Erre ma írt a tanárom, hogy hivatalosat nem mondhat, de egy jó szóbelivel lehet még ötös az emelt... szóval 50 százalék körülit írtam.
Igazából nem omlottam össze, mert ettől felvesznek egyetemre (mérnökire megyek és 280 a ponthatár), de attól csalódott vagyok. Mindenem 90 százalék feletti, erős ötös, de a matekom nem.
Remélem túl tudom tenni magam ezem gyorsan, és végül elégedett leszek.
Neked hogy sikerült, kedves kérdező?
Gratulálok, ügyes vagy!!
Nekem is volt egy előrehozott angolom, az 98 lett. Most írtam közép matekot (itt meglett a 100), közép magyart (valahogy ez is hibátlan lett, de amikor ezt megláttam ültem felette vagy 5 percig lesokkolt fejjel, már a tanáromnak kellett arrébbküldenie:D), közép törit (itt az esszék elég bénák lettek, 82 pont lett összesen) és emelt bioszt, aminek még nincs eredménye, de 80-85 közöttire saccolom. Igazából elégedett vagyok, boldogan elfogadnám ezeket, csak kár hogy még van szóbeli... nagyjából csak rontani tudok vele
Akkor nagyon ügyes voltál, gratulálok😊
igen, nekem már motivációm sincs a szóbelihez, de még ezt az egy hónapot kibírjuk valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!