Elte TTK-án mennyire nehéz a záróvizsga (bsc)?
Földrajz szakon vagyok. Két hét van záróvizsgáig, a tételeket csak tegnap kezdtem el kidolgozni. Nekem csak a 2-es a cél, mire lehet számítani? Elég, hogyha minden tételről csak néhány (8-10) gondolatot tudok elmondani?
Azért kérdezem, mert tudom, hogy nem állok a legjobban az idővel (szakdolgozat és a védés ppt elvette az időt) és nem tudom mennyire részletesen kérik számon a tételeket a vizsgán.
Budapesti vagy Szombathelyi ELTE földrajzán tanulsz?
Én a SEK-ről tudok nyilatkozni. Online vizsgáztam tavaly. Az évek szenvedősek voltak, de a viszgától amennyire féltem, annyira zökkenőmentes volt. Igaz, én nem a kettesért mentem es már télen is tanultam rá. Sokat kérdeztek, kb egy órás "buli" volt védéssel együtt.
Köszi az eddigi válaszokat! Hát nem mondom, hogy nyugodtabb lettem... :) Úgy néz ki, hogy bele kell húznom a tételekkel...
Én a budapestin tanulok, de köszi, hogy leírtad a te tapasztalataidat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!