Egyetemi átjelentkezésnél meglehet jelölni más munkarendet mint amin most vagyok? (levelezőről nappalira, többi lent)
Szeretnék a jelenlegi egyetememről átjelentkezni egy másikra ugyanarra a szakra idén júniusban, viszont megpróbálkoznék a munkarendváltással ha van erre lehetőség. Írtam a T.O.-nak, és válaszul küldtek egy előre megírt részletes tájékoztatást, külön a kérdésemre nem adtak választ, illetve ez a tájékoztatóban sincs külön leírva, pedig 3x végigolvastam.
Van az átjelentkezési kérelem lapon egy olyan rész ahol meg kell jelölni hova kéretem magam, kar, szakirány, munkarend--> itt ugye van nappali,levelező és esti választási lehetőség, viszont meg van csillagozva, hogy a rám vonatkozót jelöljem, na most nekem ez a része kétértelmű..
tudom hogy nappaliról levelezőre simán átveszik az embert de úgy hallottam fordítva már neccesebb
belinkelem a lapot hátha valaki tudna nekem segíteni ebben;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!