Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi átjelentkezésnél...

Egyetemi átjelentkezésnél meglehet jelölni más munkarendet mint amin most vagyok? (levelezőről nappalira, többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék a jelenlegi egyetememről átjelentkezni egy másikra ugyanarra a szakra idén júniusban, viszont megpróbálkoznék a munkarendváltással ha van erre lehetőség. Írtam a T.O.-nak, és válaszul küldtek egy előre megírt részletes tájékoztatást, külön a kérdésemre nem adtak választ, illetve ez a tájékoztatóban sincs külön leírva, pedig 3x végigolvastam.

Van az átjelentkezési kérelem lapon egy olyan rész ahol meg kell jelölni hova kéretem magam, kar, szakirány, munkarend--> itt ugye van nappali,levelező és esti választási lehetőség, viszont meg van csillagozva, hogy a rám vonatkozót jelöljem, na most nekem ez a része kétértelmű..

tudom hogy nappaliról levelezőre simán átveszik az embert de úgy hallottam fordítva már neccesebb

belinkelem a lapot hátha valaki tudna nekem segíteni ebben;

[link]

2022. máj. 17. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pedig világos. Bejelölöd a levelező tagozat négyzetet.
2022. máj. 17. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Nem jól írtam, mert ha most levelezőn vagy, akkor a nappalit kell bejelölni,így lesz helyes. Tehát amire menni akarsz. Majd eldöntik, hogy engedélyezik-e.
2022. máj. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!