Normális gimnázium budapesten?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahová nem csak olyanok járnak akik nem tudnak összeadni 2 számot.
Jah és nem olyan tanárok tanítanak akik 2 oldalas anyagot sem képesek rendesen elmagyarázni!Persze klassz lehet másoknak, hogy semmit sem kell csinálni az órán, de így se érettségim, se nyelvvizsgám nem lesz…
Köszi!
F17
2010. szept. 17. 19:11
2/10 anonim válasza:
Hova jársz, hogy ilyen lesújtó a véleményed? Megnyugodhatsz: akárhova is - lesz érettségid. A nyelvvizsgáért pedig neked kell otthon megdolgoznod, az nem az iskola feladata. Jó a Városmajori, az összes ELTE gyakorló, Móricz, Németh László, Óbudai, Szent László, Veres Péter ...
3/10 A kérdező kommentje:
Jah magolni itthon kell de vannak olyan részek amit meg kell érteni, mikor használunk bizonyos kifejezéseket stb.
( WASH vagy WASHING ha otthon ülök ezt nem biztos, hogy érteni fogom, mi a különbség, miért használom, mikor stb. )
Persze a tanárom egy mondatotse tudod lefordítani pedig 2 év alatt ennyit kértem tőle. Idióta majom.
2010. szept. 17. 21:16
4/10 anonim válasza:
A nyelvtani magyarázatokat is megtalálod nyelvtankönyvekben vagy az interneten is. Ezt például az infinitive or gerund-ra rákeresve. Rossz tanárok minden suliban akadnak. És mi az a lefordítandó mondat?
5/10 anonim válasza:
A Városmajori jó? :D Egy kalap szar (oda jártam).
6/10 anonim válasza:
A Móriczon még nagyobbat röhögtem. :D:D A Móricznál szarabbat elképzelni is nehéz.
7/10 anonim válasza:
Miért szar? Mindig csak jó hírét hallottam.
9/10 anonim válasza:
Gyere a Vörösmartyba (18. ker.)
Én is oda járok poétika szakra és nagyon jó :) Most vagyok 11-es.
17/L
10/10 anonim válasza:
Eötvös József, Veres Pálné, Madách, ha reál beállítottságú vagy és nagyon erős sulit keresel, akkor Fazekas és Apáczai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!