Emelt érettségis kód mire kell még?
Figyelt kérdés
Szóval egy héttel ezelőtt emelten ahogy mindenki, egy hosszú kódszámot kaptam a nevem helyett. A számok jól lettek végig lemásolva, azonban a szövegértés és nyelvhelyesség részben a közepére a kódnak két vonal helyett egyet írtam. Szóltam mindkét tanárnak akik felváltva ügyeltek és ők annyit mondtak, csak az első oldalon javítsam, mert nekik úgyis a végén lévő számok kellenek az azonosításhoz. Akkor ebből nem lehet baj, ugye? Illetve ha megtekintéshez ezt tudnunk kell vagy javítás után már névvel lesz ellátva az érettségi?2022. máj. 12. 19:34
1/2 anonim válasza:
Javítás után nyilván ellátják névvel, másképp nem tudnák beírni a kapott pontszámot a számítógépes rendszerbe.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz baj. Nem tudom, miért pontozták le az előzőt, teljesen helyes válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!