Mi a véleményetek a tatabányai Bárdos László Gimnáziumról? Esetleg ha valaki jár/járt oda elmondhatná milyen volt és minden mást.
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 15:57
1/5 anonim válasza:
Én oda jártam, igaz nem tegnap (2004-ben végeztem) mire vagy pontosan kiváncsi?
2/5 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13: Arra vagyok kíváncsi h ott milyenek a diákok, a tanárok az iskolai légkör, meghogy milyen nehéz az az iskola...
Mert a weboldalán azt olvastam h jó nehéz..
2010. szept. 17. 16:20
3/5 anonim válasza:
Így utólag én is kíváncsi lennék, mert oda szerettem volna jelentkezni, csak nem engedték a szüleim...
SZóval én is kíváncsi vagyok!
Főleg a tanítás színvonalára lennék kíváncsi, az idegennyelv oktatására ilyesmikre...
Köszi
4/5 anonim válasza:
Nehéznek nehéz az biztos :) A tanárok többsége rendes, de mindenki szigorúan számonkéri az anyagot.Nem tudom, ez változott-e, régen két alapnyelv volt (német/angol) és nyolcadikban lehetett hozzáváasztani a másodlagos nyelvet(spanyol/francia/olasz/német/angol)Hogy a nyelvoktatás színvonala milyen: nekem sikerült lenyelvvizsgázni 99%ban az ott tanultakból.Elég sok tanításon kívüli program van, úgyhogy a közösségi élet is zajlik rendesen. Én tuti, ha visszamehetnék az időben, megint oda jelentkeznék :)
5/5 A kérdező kommentje:
17:26: Köszi! :)
Én is oda szeretnék jelentkezni...
Remélem fel is vesznek majd...
2010. szept. 17. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!