Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elte-GTK vagy BME-GTK?

Elte-GTK vagy BME-GTK?

Figyelt kérdés

Első helyen a Corvinust jelöltem meg, a pénzügy-számvitel szakot, de ahogy számolgattam a pontjaimat 2-3 pont híján nem lesz meg.

2. Helyen az Elte-t jelöltem meg, de nagyon gondolkozok, hogy megváltoztassam-e a sorrendet, és rakjam előrébb a BME-t.

Szívesen hallanék véleményeket mindkét karról, egyetemi életről, tanárokról. Az is fontos, hogy az egyetem befejeztével minél könnyebben el tudjak helyezkedni a diplomámmal, viszont nem tudom, hogy a munkáltatók melyik diplomát részesítik előnyben.

2022. máj. 9. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A munkáltatók leszarják hol végezted a képzést. Az számít hogy el tudd magad adni, tudj angolul, ha kapsz valami feladatot azt megcsinálod, így kapod meg az állást, végezhetsz a Harvardon ha meg se tudsz szólalni az interjún. Illetve fontos a tapasztalat, lehetőleg minél előbb menj el dolgozni valahová, gyakornokoskodni.

Tanárokkal kapcsolatban csak Msc szinten tudok nyilatkozni, ugye kb.kivétel nélkül az összes a BME-ről jött át, 1-2 kivétellel szerintem nagyon jó előadók vannak, nehezek a követelmények, de korrektek.

2022. máj. 27. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
kifelejtettem, itt az ELTE-ről beszélek(de gondolom átjött a 2. bekezdésből)
2022. máj. 27. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
BME
2022. aug. 22. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Ne GTK. Nagy fos az egesz.
2022. dec. 10. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A Corvinus neked nem 2-3 pont híján nem lesz meg, hanem 30-40. De 420 ponttal még az ELTE is necces.
2022. dec. 11. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!