Mit csináljak ha nemtudok szószerint semmit megtanulni és az irodalomtanárom rend szerint a hülye memoriterei miatt akar megbuktatni? (óránként 1 karó amíg nem tudom az adott verset)
Ilyen rosszindulatú nőt életemben nem láttam. Gyomorideget kapok ha meglátom, ha aznap irodalom is van tuti h elvan qrva ez egész napom. Végzős vagyok egy közgazdasági szakközépben, de irodalomból még a 10.es tankönyvet most fejezzük be ha minden jól megy(Aranynál járunk). Itt porosodik a polcomon a vadiúj 11.es és 12.es TK a polcon amihez hozzá se nyúltunk, de a tanárnő azt állítja h ő nagyon jó tanár és biztos be fogjuk fejezni érettségiig. Na ennyit a tanárnőről. A közgazdasági definíciókat meg ilyesmiket simán megtom tanulni nagyon gyorsan, megtanulok 1-2 kulcsszót és már köré is tudom rakni a többit.
Az lenne a konkrét kérésem, hogy adjatok pár tanácsot verstanulás terén, vagy azzal kapcsolatban, hogy mit tudok csinálni ezzel a kedves nőszeméllyel h leálljon (vagy végső esetben kirúgják) ilyesmi... (a hejesirási hibákért boccsi azis tutkóra az ő hibálya (csak vicc:D, de a kérdés az halálkomoly szal légyszi írjatok pár értelmes választ)
Mintha egy pillanatig az én tanárnőmet láttam volna magam előtt. Ő is 1-t ad minden órán amíg valaki meg nem tanulja. De se gáz, mert imádom a tanárnőt és én vagyok a kedvence, a memoritereim meg mindig 5-ök lettek/lesznek.
Amúgy nyugi! Higgadj le! Tavaly nekünk is volt egy szörnyű matek tancsink mi is a sírás határán álltunk (szó szerint mindenki) és ott tartottunk, hogy szólunk ig.-nek. Aztán nem lett belőle semmi, mert csak azok buktak meg, akik egész évben szemtelenek voltak vele. Egyszer beszóltam neki. =$ Aztán bocsánatot kértem tőle és a végén már mosolygott is, mikor hozzászóltam.
Keresd meg, hogy nincs-e megzenésítve, hallgasd meg, vagy olvasd el nagyon-nagyon sokszor a verset, hogy megértsd. Esetleg képzeld magad elé a jelenetet. Vagy csinálj úgy, mint azok a srácok a CsSz-ből Akik megzenésítették a verseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!