Az ELTE jogi karának a francia nyelvű részképzésén csak az ELTE vagy más jogi egyetemek hallgatói is részt vehetnek?
Figyelt kérdés
Elolvastam többször a feltételeket/leírást, de nem volt egyértelmű számomra.2022. máj. 1. 02:57
1/2 anonim válasza:
csak az ELTE jogi karán lévők vehetnek részt plusz DALF vagy B2+szaknyelvi kurzus elvégzése
2/2 anonim válasza:
"Részvétel:
-az ELTE hallgatóinak a jogi tanulmányaikban legalább hat lezárt félév esetén;
-francia nyelvvizsga DALF vagy B2-es nyelvvizsga az ELTE ÁJK francia közjogi szaknyelvi kurzusának elvégzésével."
Szerintem elég egyértelmű, hogy csak eltés joghallgatók vehetnek részt rajta, és ők a második pontban írt feltétel megléte mellett.
A link első mondata meg úgy szól, hogy a Paris II egyetem és az ELTE közötti megállapodás által jött létre ez a részképzési lehetőség, tehát ebből is az derül ki, hogy kifejezetten az eltés hallgatóknak van ez a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!