Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Számít az valamit, ha nem...

Számít az valamit, ha nem adom le az etika érettségimet és 1-est kapok?

Figyelt kérdés

Jó az igaz, hogy elszartam az időmet és már csak egy hetem van rá, és még el se kezdtem, de más okai is vannak, ami miatt nem tudom/nem szeretném megcsinálni.

Ilyenkor ha 1-est kapok, akkor az fog számítani valamiben, pl. továbbtanulásban? Egyetemre jelentkeztem egy fizetős szakra szülők miatt mert muszáj volt, de amúgy semmi kedvem nincs hozzá és nem is menne, sokkal másabb terveim vannak, szóval azt se bánnám ha nem vennének fel.

Illetve ha nem adom le és megkapom az 1-est, akkor még kell mennem etika szóbelire, vagy akkor már alapból 1-es az egész úgy ahogy van?

2022. ápr. 18. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz kapni érettségi bizonyítványt, így nem mehetsz egyetemre, sem más érettségire épülő képzésre. Kivéve, ha az etika a 6. érettségi tárgyad. 5 tárgyból kell lennie érettségidnek akkor kapsz bizonyítványt. Ha megbuksz etikából akkor a maradék 4 tárgyból tanúsítványt kapsz, de a bizonyítványhoz kell majd egy 5. érettségi is.
2022. ápr. 18. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
1 hét…..etika….szerintem szépen töltsd le a netröl az elözö évi érettségiket, ennyi idö alatt ha nem is 5-re, de 2-3-ra szerintem akármit meglehet tanulni…
2022. ápr. 19. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Itt nem tanulni kell, hanem projektmunkát csinálni. De majd összecsapok akkor valamit.
2022. ápr. 19. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne, 168 óra nagyon sok idö egy projekt munkára.
2022. ápr. 19. 09:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát neki álltam, de konkrétan a sírás kerülget. Ez a rohadt word sem azt csinálja amit én akarok, lábjegyzetet/oldalszámot nem bírok beszúrni sem mert eltűnnek folyamatosan, mondom oké akkor manuálisan kézzel odaírom őket.

És semmi értelmes forrást nem találok a témámról, amiből 10-15 oldalt tele tudnék írni, 12-es betűmérettel. Meg kell valami munkanapló is, aminek a mintáját fel sem töltötte a tanár, tehát azt sem tudom hogy kell megcsinálni. Meg azt is elég irreálisnak tartom, hogy a lapok alján lábjegyzetben felkéne tüntetni a forrásokat, hogy mikor használtam fel meg ilyenek, ki sem férnek ilyen dolgok.

Lehet inkább szarok az egészbe aztán majd ősszel leérettségizek valami másból, mert már most nem bírom ezt, ráadásul tanulni se bírok a többi érettségi tantárgyra emiatt.

2022. ápr. 19. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi lett
febr. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!