Akik levelezőre mentek érettségi után! Ti mit dolgoztatok mellette?
4
Asszisztenskent miket kellett csinalnod?
Szerintem elég sok lehetőség van, főleg most.
Gyorséttermi állások, boltokban pénztáros, árufeltöltő. Akár építkezés, de az nem nagy álom.
Irodákban asszisztensi munkák.
Csomagoló, szortírozó. Rengeteg munkalehetőség van, sőt akár diákszervezetben is dolgozhatsz.
Aztán ha előrébb jutsz a tanulmányaidban, másod-harmadévtől a szakodnak megfelelő gyakornoki munka.
Persze ha ezt a kérdést Dél - Baranyából írtad, akkor nyilván nem annyi lehetőséged lesz, mint Budapestiként. De mindenhol a munkaerőhiányt hallani.
Én voltam egyetem mellett kasszás, árufeltöltő, ruhaboltban hajtogató, hostess (szórólapozás volt, útbaigazítás), illetve dolgoztam adminisztrátorként is.
Barátnőm dobozokat hajtogatott, csomagolt, most a Tescoban áruösszekészítő.
Mi nappalin tanulunk, ezeket hétvégén/délután csináltuk, de mindenhol voltak teljes munkaidős kollégák.
Rendszeresen látok hirdetéseket, ahol adminisztrátort, gyorséttermi munkást, irodai kisegítőt, titkárt, futárt, recepcióst keresnek, végzettség nélkül.
Egy hátrány, hogy ezek nem túl kellemes, agyzsibbasztó munkák, emberek pedig mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!