Mivel jobb egy Apáczai, mint egy vidéki gimi?
Figyelt kérdés
Milyen előnyökkel indul egy Apáczais diák és milyen hátrányokkal egy vidéki az egyetemre/felvételire?2022. ápr. 12. 18:24
11/15 anonim válasza:
Biológia szakra készülök amúgy.
12/15 anonim válasza:
10: "Mármint az angol nagyon jó két év alatt a nulláról felhoztak egy középfokú nyelvvizsgára"
Na, hát ez az!:)
Nem mindegy a munkamorál sem, ha divat a tanulás és a tudás, és egymással versengenek a diákok, az rengeteget nyom a latban!
Persze minden mást be kell áldozni az életedből, ami gyerekkorban elég fájdalmas is.
13/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell mindent beáldozni. Én jelenleg is versenysportoló vagyok, van még három osztálytársam akik szintén nemzetközi szinten sportolnak. Az igaz, hogy ilyenkor az ember szociális élete lecsökken, és nagyon jó időbeosztás kell, de meg lehet oldani. Nem könnyű, az biztos, de az iskola szerencsére nagyon elfogadó és támogató mindenben.
14/15 anonim válasza:
13: Nekem is volt sportoló osztálytársam. Mindig nagyon fáradt volt és 2-3-massal csinálta végig a sulit, még az érettségijében is volt 2-es.
Az iskolaátlag 4,5 volt (Fazekas).
15/15 anonim válasza:
13: Egyébként első sorban a szerelmi életre gondoltam.:) Ezt később fogja kezdeni, aki hajtós iskolákba jár.
Én is sok különórára jártam mellette, léptünk fel kórussal, jártam magán színitanodába, musicalstúdióba, végeztem a jogsit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!