WidowmakerButt kérdése:
Hogyan kell egy jó esettanulmányt megírni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem igazán értem, hogy mégis hogyan kellene felépíteni. Már kerestem, olvasgattam pár oldalon, hogy most hogyan kellene, de nem bírom megérteni. Valaki tudna segíteni?2022. ápr. 9. 15:51
1/5 anonim válasza:
Konkretizálnád a témát és a szintet? Nagyon nem mindegy, hogy középiskolai, 9-es fogalmazásról van szó vagy esetleg egy egyetemi, MA szakdoliról.
3/5 A kérdező kommentje:
Budapesti egyetemre járok, szerintem ez elég leírás, hogy valójában mennyire kell komolynak lenni
A téma pedig a gyógyszertárak működése, aspektusai, főként a 2006-os törvények bevezetése utáni változások
2022. ápr. 9. 19:07
4/5 anonim válasza:
Csak melegedni jarsz be az egyetemre?? 😂
5/5 anonim válasza:
A tanulmányírás általános szabálya, hogy makroból a mikroba...
Kezded egy általános körképre, utána konkretizálod a vállalatod... Meírod, hogy miért választottad azt az egységet elemzésül, amit választasz, ezt rendesen megindoklod, s meghatározod vele az elemzésed célját, hogy milyen kérdésre keresed a választ és az esettanulmánnyal milyen jellegű választ kaphatsz.
Utána jön az egyed elemzése megfelelő metódusokkal...
Utána összefoglalás, értékelés, következtetések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!