Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium...

A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium milyen?

Figyelt kérdés
Francia kéttan nyelvűre jelentkeznék.Vannak akik nagyon dícsérik,de vannak akik azt mondják,hogy rossz.Most nem tudom,hogy kinek higyjek.A szekszárdi Garayhoz viszonyítva milyen szinten van? Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2010. szept. 14. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
A Garaynál erősebb De pl A Janusnál és a Babitsnál Pécsen nem
2010. szept. 14. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:

A Leöwey-t tartják Pécs egyik legerősebb Gimnáziumának.

Én nem mondanám, hogy nem erősebb, mint a Janus. Nem mintha az gyenge lenne.

2010. szept. 15. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit sznob, és a diákokból is árad a sznobizmus, mert hogy ők a leöweysták. Kemény suli, de a kéttannyelvű szerintem jó választás, ha a nyelvvel akarsz tovább menni.
2010. szept. 15. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :))
2010. szept. 15. 20:10
 5/6 anonim válasza:
Én a Leőwey francia tagozatára járok. Szerintem a legjobb tagozat az iskolában és a legjobb fej tanárok is azon a tagozaton vannak. Minden évben lehet menni Franciaországba és nagyon sok program van.
2011. jan. 16. 20:08
 6/6 anonim válasza:
Énis leőweysta vagyok, és bizton állíthatom hogy Pécsen az egyik legerősebb iskola a Nagy Lajos mellett. a Janus is egy jó iskola, de nem erősebb a Leőweynél.
2011. júl. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!