Győri Apor Gimi? Segítsétek. Vagy valami jó suli Győrben.4,8-as/4,8-as/4, 0-as/4,8-as átlággal?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 17:30
1/4 anonim válasza:
Krúdy gimi? Akár a kéttannyelvű angolos része? Az nagyon jó, csak ajánlani tudom.
2/4 anonim válasza:
Vocational, Krudy, Kazinczy, Waldorf
3/4 anonim válasza:
A vocational-t nem ajánlom, sok volt az újságcikk körülötte, és nem tekintik komoly sulinak Győrben. Révai, Krúdy, Kazinczy sokkal jobb.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még kiváncsi vagy-e a véleményemre, de azért leírom.
Én aporos vagyok, 6 osztályos gimibe 3.as , szóval 9.-es.
Ha erős vagy közepesen erős gimit keresel akkor ajánlom az aport. Ha viszont inkább valami könnyebbet akkor semmiképpen nem. Ugyanis itt minden órára nagyon kell tanulni. Ez mondjuk az én véleményem.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!