Meg fogok bukni?
Figyelt kérdés
12. osztályos vagyok és 1.62-re állok matekból jelenleg. Az érdekelne, hogy vajon megbukok-e évvégén annak fényében, hogy 12. osztályban már nem annyira szoktak megbuktatni senkit sem.2022. márc. 19. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Nem bukok meg
Valószínűleg megbukok
30 szavazat
1/11 anonim válasza:
kérdezd meg a tanárodat, de valószínűleg igen
2/11 anonim válasza:
Ha nem javítassz, nagy valószínűséggel meg fogsz bukni, viszont csak a matektanárod tud biztosat mondani.
3/11 anonim válasza:
Nagy tévedés, hogy 12 végén nem buktattnak meg senkit. Simán megbuktatthatnak érettségi előtt.
4/11 anonim válasza:
Hát ha nem javítod ki áprilisig kettesre, akkor nem lesz neked érettségi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem 2 egészig simán megbuktathatnak.
6/11 anonim válasza:
Nincs neked véletlenül diszkalkuliád?
7/11 anonim válasza:
Elöző vagyok azt hiszem nálunk erre már adtak kettest de mindenhol máshogy van inkább beszélj a tanárral ő tudja biztosra hogy eddig hogyan állsz.
8/11 anonim válasza:
Nekünk erre kettest adtak, de májusig még van másfél hónap, addig ezen még ronthatsz is, javíthatsz is. Inkább az utóbbit vedd célba, mert buktatni buktatnak 12.-be is.
9/11 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy megbuksz-e, hanem, hogy mi lesz utána.
Semmi: Leteszed Májusban 4 tárgyból az érettségit(a matek kimarad) és elmész Augusztusban pótvizsgázni. Ha ott átengednek, októberben mehetsz majd pótérettségire. Én nem aggódnék emiatt, az életben érni fognak ennél nagyobb veszteségek is.
10/11 anonim válasza:
"Semmi: Leteszed Májusban 4 tárgyból az érettségit(a matek kimarad)"
Ha nincsenek meg az év végi jegyei (mármint úgy, hogy egyikből se bukott), akkor nem bocsátható érettségire szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!