Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a katolikus gimnáziumba...

Ha a katolikus gimnáziumba kiderül hogy lmbtq tag vagyok, kirugnak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt iskolaja valogatja, mit viselnek el, mit nem. volt ismerosom akit a haja miatt fenyegettek kirugassal egy nivosabb kozepiskolaban (raszta haja volt), hallottam olyat akit festett haj miatt tettek ki (semmi extrem, termeszetes szinre festette)
2022. febr. 20. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten kirúgni nem valószínü, nem akarnak ök politikai botrányt, az mindig rossz PR. Vannak ennél finomabb módszereik, hogy „rávegyenek“, hogy magadtól menj el. Hagyják, hogy halálra cikizzenek az osztálytársak, söt, a tanárok még esetleg adják is alájuk a lovat, „véletlenül“ elszólják magukat itt ott amott, hogy tényleg mindenkihez eljusson az információ, hogy x diák „más“, mindenféle mondvacsinált hülyeséggel állandóan behívatják a szülöket, „véletlenül“ elvesznek a leadott házifeladatok, igazságtalan számonkérés/osztályzás, stb… A lehetöségek tárháza végtelen, hogy megkeserítsék valaki életét.

Aki állandóan azzal jön, hogy ne reklámozza, és akkor nem lesz gond, annak üzenem, hogy nem kell ahhoz semmi extra, hogy lebukjon. Elég ha iskolán kívül meglátják valahol a párjával. Söt, elárulom, hogy egy alaptalan pletyka is böven elegendö. Nekem anno volt egy osztálytársam egyházi gimiben, akiröl hogy, hogy nem, de elterjedt a pletyka, hogy más. Teljesen alaptalanul, szerencsétlen gyerek full hetero volt. Ettöl függetlenül nem csak a diákok, de néhány tanár is megállás nélkül macerálta, tanítás után pedig az igazgatóhelyettes „kedvesnövér“ agymosta órákon keresztül minden áldott nap. Mondanom sem kell, hogy fél év sem kellett hozzá, hogy az erös közepes tanulmányi eredményeit szinte mindenböl egyes-kettesre lerontsák. Miután iskolát váltott, az eredményei csodával határos módon azonnal visszajavultak…

2022. febr. 22. 14:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Huu ez nem hangzik jol
2022. febr. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!