Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik sporttagozatos gimibe...

Melyik sporttagozatos gimibe lehet elég ez a pont idén?

Figyelt kérdés
Fiam sporttagozatos gimibe szeretne menni. 63 pontos központit írt és a fontosabb tárgyakból 4,5 átlaga van (irodalom, nyelvtan, töri, fizika, kémia 4-es, matek, angol, biológia, földrajz, informatika 5-ös). Beírta a Vörösmartyt, Kölcseyt, Leöveyt, Csik-ot, TE gyakorlót és a Szent István szakgimit.

#továbbtanulás #gimnázium #felvételi #Sporttagozatos gimi #TE gyakorló
2022. febr. 14. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat hogy ilyet mondok, de ezekhez az iskolákhoz 75+ felvételi szükséges mivel mindegyik kemény. Én inkább egy sima átlagos erősségű iskolákat jelölnék be a maguk helyében. Melyik kerületben laknak, hát ha tudok segíteni.
2022. febr. 14. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a hozzászólását. Ezeket jelöltük. Nincs a helyünkben, sportoló a gyerekem, ebben az irányban szeretne továbbtanulni.
2022. febr. 14. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
A Te Gyakorlóba meg a Csíkba szerintem elég lehet. Kölcseybe nem hiszem. Leövey, Vörösmarty talán. Egyáltalán nem kell 75+-os felvételi ezek közül egyikbe se, max a Kölcseybe.
2022. febr. 14. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Tisztelt Kérdező!

Érdemes megnézni, hogy melyik iskola mit és hogyan számol a központi írásbeli, szóbeli, ill. vitt osztályzatok terén. Aztán érdemes lenne megnézni, hogy az elmúlt években melyik iskolánál hány pont volt az, ami a legjobb 30-35 jelentkezőnek volt.

2022. febr. 14. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Itt megtalálod a Leövey és a Kölcsey tavalyi felvételi ponthatárait.

[link]

Szerintem a Leöveybe a legnehezebb bejutni a felsorolt sulik közül, mert ott csak egy fél osztályt hirdetnek meg, de sikerülhet. Kölcsey pedig a legerősebb suli közöttük, de oda is van esély az elmúlt évek ponthatárai alapján egy jó szóbelivel. A Vörösmarty is sikerülhet. A TE Gyakorló pedig a legesélyesebb a gimik között.

Csik Ferencbe 2 évvel ezelőtt, 2020-ban 142 pont volt a felvételi ponthatár az elérhető 200 pontból, akkor a 41. volt az utolsó felvett jelentkező, tavaly a 65., de tavalyi felvételi pontszámot sajnos nem tudok. [link]

2022. febr. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!