Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok nekem egy kicsit a...

Tudnátok nekem egy kicsit a kollégiumokról mesélni általánosságban? Mire kell számítani?

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Szo.pásra, d..ugásra, veszekedésre, kibékülésre, ökörködésre, tanulásra, alvásra, piálásra, drogozásra, filmnézésre, arcoskodásra, zabálásra.
2022. febr. 14. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy középiskolai vagy egyetemi.

A középsulis az kötöttebb, rengeteg szabály, szoba rendben tartása, kimenők és miegyéb. Az egyetemi lazább, jársz-mész, senkit nem érdekel (persze beléptetőrendszertől is függ).

2022. febr. 14. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszadó! Lehet, hogy neked ezt jelenti a kollégium, de én nem ilyen válaszokra gondoltam. Második válaszadó! Középiskolai kollégiumra gondoltam. :)
2022. febr. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!