Egyetemi nyelvtanfolyamoknál általában minden szint meg van hirdetve?
Szia!
Hetente egyszer szoktak lenni, és csak az a tanfolyam indul, amire jelentkezett elég ember.
Az ELTE nem szervez francia nyelvtanfolyamokat sajnos. Ilyesmit az egyetemen kívül, nyelviskolában (pl. Francia Intézetben) fogsz találni.
Ettől függetlenül az ELTE BTK francia szak óráit felvehetik más hallgatók is, de ezekhez kell egy középfok minimum. Nálunk voltak akik csak a minoros nyelvfejlesztés órákra jártak (szintfelmerő van év elején), de azért ez sem nyelvtanfolyam. Privátban írok még róla ha érdekel.
Köszönöm. Akkor milyen órák vannak? Csak angol meg német?
Majd akkor sulin kívül oldom meg tanfolyamon vagy magántanárral, csak valakitől hallottam, hogy ő is egyetemi tanfolyamra járt, ráadásul franciára, ő azt hiszem a Károlin volt.
A francia szakos órák nem jöhetnek szóba, mert még nem is vagyok olyan szinten, másrészt meg nekem tényleg nyelvórára, nyelvtanfolyamra van szükségem, nem nyelvészeti meg ilyen komolyabb szintű órákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!