Egyetemi felvételinél van mód postai úton hitelesíteni a felvi.hu-ra feltöltött dokumentumokat, vagy nincs?
igényeltem még decemberben ügyfélkaput, azóta sem fogadja el a rendszer egyetlen jelszó-variációmat sem, az ügyfélszolgálatosok útmutatásait követve csináltam különböző jelszavakat, eredménytelenül.
most a felvi.hu-n kéne kitöltenem 15-ig a jelentkezési lapomat mesterképzésre.
eltérő információkat kaptam itt privátban arról, hogy lehet-e hitelesíteni másképp (postai úton), vagy sem.
van aki szerint igen, van, aki úgy tudja nem.
ti mit tudtok?
illetve a kérdésem még az is, hogy egyáltalán ki tudom-e tölteni a jelentkezési lapot és elküldeni elektronikus úton, vagy már ahhoz is ügyfélkapu kell, nemcsak a hitelesítéshez?
oh az nekem régebben volt, és postán oldottam meg.
jobb volt az a rendszer szerintem.
a február 15-ig időhatárt hogy kell értelmezni?
febr. 14-én éjfélig kell elküldeni elektronikusan, vagy még 15-e is belefér?
köszi
Régen jelentkeztél alapszakra? Mikor változtattad utoljára a jelszavadat? Betartottad azt, hogy amikor 2 evente küldték ah emailg akkor ujra beléptél változtattál rajta?
Ha nem akkor ne fogsz tudni belépni. Kormányablakba kell menni és rendbe rakják. Figyelj az értesítőkre.
mondom, nekem most decemberben lett igényelve ügyfélkapu, ami még 2 évig használható.
előtte nem volt rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!