Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemre járok, gyógypedagógi...

Egyetemre járok, gyógypedagógia szakra. Oltás nélkül nem tudom végigcsinálni?

Figyelt kérdés
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Nem szeretném az oltást, de a pedagógusoknak kötelező, gondolom akkor gyakorlati helyet sem tudnék találni

2022. febr. 5. 10:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Örülök, hogy neked nincs tőlük bajod, sajnos viszont másoknak meg van, sokan meg is haltak az oltástól, tágabb ismerősi körömben ketten is. Nem vagyok laposföldhívő, sőt iskolázatlan sem, akármennyire ezt nyomatja a propaganda.

Ezek az oltások a szakértők saját bevallása szerint is 4 hónapig védenek max. Ezek szerint évi 3 oltás kell mostantól? Ki fog évente 3x oltatni egy olyan betegség ellen, ami alig valakire veszélyes?

Kérdező, én személy szerint lehetetlennek tartom, hogy bevezessék mostantól az évi 3 kötelező oltást a pedagógusoknál. El fog ez csitulni. Halassz egy évet szerintem, de ha csak ősztől lenne gyakorlatod, lehet, hogy addigra már letesznek erről. Ne felejtsük, december-januárban oltott az utolsó oltatlan tanári gárda. Ősszel hol lesz már nekik ellenanyaguk? Nincs ez átgondolva.

Az aggódó szülőknek: ne felejtsük, a gyerekek nem csak a pedagógusokkal találkoznak, hanem a többi gyerekkel, a metró utasaival, a boltban vásárlókkal, stb stb stb. Inkább védjétek olyan ellen a gyerekeiteket, ami tényleg veszélyes rájuk.

2022. febr. 7. 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi funkcionális/érzelmi analfabéta... édes Istenem... és az ilyenek szajkózzák az oltást... :S

Kérdező, próbálj meg egyházi, alapítványi intézményt keresni, ők még eltekinthetnek ettől. Teljesen megértelek, eléggé aggasztó ez a helyzet, ugyanakkor örülök hogy kitartasz az álláspontod mellett. :) Kívánom, hogy tudd letenni a gyakorlatokat, az iskola/fogadó intezmény találjon rá megoldást!

2022. febr. 7. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

"Örülök, hogy neked nincs tőlük bajod, sajnos viszont másoknak meg van, sokan meg is haltak az oltástól, tágabb ismerősi körömben ketten is."

Meghaltak. Az oltástól. LOL. Nagyon tág ismeretségi köröd lehet, ha egyszerre 2 halott is van az oltástól. Ugye nem gondolod, hogy kiadták volna rá a hivatalos engedélyt, ha ilyen magas lenne a halálozási rátája? xD

2022. febr. 7. 20:30
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

Nem gondolom, hanem tudom. Ugyanis ez történt. Egyikük az oltás napján, pár órán belül, másikuk a másnapján hunyt el. Szigorúan véletlen egybeesés.

A hivatalos statisztikákban is ott van a halál, mint mellékhatás, csak itthon nem szeretnek róla beszélni.

2022. febr. 7. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
43%
Ne hazudozzál már ekkorát… LOL… a trombózist okozó Astra-Zeneca halálozási rátája 1 az 1.000.000-hoz (!), azaz HA minden magyar ezzel lenne beoltva, akkor lenne max. 10 halott. A Pfizernek nem ismert a halálozási rátája, mert konkrétan 0 ember halt meg tőle eddig. Ne kamuzz már akkorákat, hogy a max. 500 fős ismeretségi körödben ketten is meghaltak oltástól… eszem megáll.
2022. febr. 7. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
16, te aztán egy nagyon értelmes ember lehetsz... pfff... nem tudom látod-e kérdést? Érzed-e hogy átlépsz verbálisan egy bizonyos határt? Sajnálom, hogy le kell írnom... :(((
2022. febr. 7. 23:16
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
17. Meglehetősen értelmes ember vagyok, igen… szerintem az lép át egy határt, aki rémhíreket terjesz, például hogy az oltástól emberek halnak meg. Nem halnak meg emberek az oltástól. Még egyszer: még a kockázatosnak ítélt Astra-Zeneca esetében is 1:1000000-hoz, hogy meghal valaki. A többinél még alacsonyabb. A tanulság: ne terjesszen senki rémhíreket még névtelen fórumokon se.
2022. febr. 7. 23:32
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
De ha igaz. Nyugodtan dugd homokba a fejed.
2022. febr. 7. 23:36
 19/22 anonim ***** válasza:
21%
18, mert te aztán ott voltál, hogy állíthasd róla, hogy hazodozik... Ráadásul egy ilyen kérdés alatt, aminek ehhez semmi köze. Gratulálok! Többet nem írok, a kérdezőnek már válaszoltam, neked meg fölösleges.
2022. febr. 8. 06:34
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

Aki az oltás mellékhatásába belehalt, az valószínűleg előbb-utóbb abba is belehalt volna, ha a covidot kapja el.

Persze ez nem vígasztal senkit, aki elveszítette a hozzátartozóját, és ez teljesen érthető.

Nekem a nagymamám 1937-ben született, és az 1940-50-es években tombolt azt hiszem, a járványos gyermekbénulás. Ő vagy nem is kapott oltást, vagy későn, de szerintem nem kapott. Paralízises lett, és egész életében probléma volt a lábával, amire nem volt igazán gyógymód, most 84 évesen meg már az életkorából kifolyólag is alig tud menni, de ez a paralízis szerintem nagyon megnehezítette az életét.

Azóta ez a betegség az ellene adott oltásnak köszönhetően már nincs jelen.

2022. febr. 8. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!