Bprof után melyik mester ajánlanátok?
Bproffal nem lehet mesterre menni, az csak ilyen gyógyinfó
el kel végezni 2 félév kiegészítést, hogy megszerezd az alapdiplomát
utána jelentkezhetsz mesterre
Utána olvastam. A végzés után kell még két félév, hogy megszerezd a hiányzó kreditjeidet, alapdiplomát kaphass és mehess mesterképzésre.
Az van, hogy ha rosszul fogalmazod meg a kérdésed, akkor érdemben nem fogsz rá hasznos választ kapni.
Írod, hogy "Bprof után melyik mester". Amire mi írtuk, hogy a Bprof nem lesz elég a mesterhez, mert nem egyenlő a rendes Bsc-vel. Kell hozzá a két plusz kiegészítő szemeszter.
Írod, hogy "diplomat ad (a Brof)". Nem, nem ad. Továbbra sem. Akkor ad, ha még elvégzed a két kiegészítő félévet.
Rendelkezel azzal a két plusz félévvel?
Nem flegmázni kell, hanem rendesen kell feltenni a kérdést és akkor kapsz rá használható választ.
Diplomát ad a Bprof. Ha megvan plusz két félév, akkor sem kapsz Bsc-t. Csak úgy tudsz belépni a mesterbe.
Érthetően tettem fel a kérdést, olvasd el. "Levelezőn érdekelne a mester, leginkább mérnökinfó vagy gazdinfó. Melyik egyetemeket ajánlanátok?"
Te kezdtél el alapvetően flegmázni, gondolom nincs jobb dolgod, mint itt szidni meg lenézni másokat gyakorin. :) Ha nem tudod elfogadni, hogy ez is diplomát ad, az a te bajod.
Oké, lépjünk túl a diploma dolgon. A lényeg az, hogy ha a gyógyinfó után letolsz még 2 félévet, akkor mehetsz mesterszakra.
Mérnökinfó esetén a NIK-et ajánlom (Óbudai Egyetem), az nagyon cukor. Ha gazdinfó akkor Corvinus.
Gyógyinfót megnézném hogy végzed el:) Ja, sehogy. Magyar mentalitás, tömik az emberek fejét, hogy papír sem kell, ha valaki csinál bármit is már az a béna xd Gondolom te is hasonló lehetsz, papír nélküli fotelhuszár.
Annyira béna az összes gyógyinfós, hogy mindenkit a munkahelyén tartanának, nincs létjogosultsága a képzésnek, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!