Hány pontos lett a felvételitek? (2022)
Figyelt kérdés
Ugye ma küldték a pontokat (nálunk legalábbis). Meg vagytok elégedve magatokkal?2022. jan. 27. 17:46
11/15 anonim válasza:
10. válaszoló, ne aggódj, mert itt bármit lehet írni. De a valóság szerintem más.
12/15 anonim válasza:
A lányomé 87 pont lett, az osztályában a magyar felvételi majd mindenkinek 40 pont felett alakult, de a matekban hatalmas szórás volt 9től a 42ig.
14/15 anonim válasza:
A fiamnak 72 pontos lett a felvételie.
Igazából sokat készült rá, magántanárhoz is eljárt matekból, magyarból konzultáció órákra tudott menni az iskola által. Kicsit csalódott volt, a matek gyengébben sikerült neki, mint a magyar. (41 pont magyar, 31 pont matek) Nagyon izgult a felvételikor, de ettől függetlenül szerintem ügyes volt, biztos vagyok benne, hogy felveszik a kiválasztott gimnáziumba. 4-5 tanuló volt végig általánosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!