Szerintetek a BGE gazdálkodási és menedzsment szakja levelezőn jobb vagy a nyíregyházi egyetem gazd. Men. Nappali ?
A BGE mindenképpen többet ér, mint a Nyíregyházi Egyetem. Ha még a Debreceni Egyetemet kérdezted volna, azt mondtam volna, hogy határeset. De Nyíregyházára semmiképpen nem mennék ilyen szakra, ha mehetnél jobb egyetemre is.
A diplomában nincs benne, hogy nappali vagy levelező, és teljesen ugyanannyit ér a két papír.
Viszont attól függ, mit akarsz hét közben csinálni?! Azt, hogy csak úgy lógj, nem javaslom, akkor már jobb a nappali szak. (Eleve levelezőből csak önköltséges van, csak a nappalit fizeti az állam.) Főleg első diplomának, érettségi után, KELL a nappali szakos egyetemista élmény. Ha meg valamit dolgozni kezdesz, és nem szakmai helyen, akkor az a tanulmányaid rovására megy.
Szóval a legjobb ötletem, hogy
1. Gondold át, hogy nem akarsz-e inkább pénzügy-számvitelre menni (de). A gazdmen általános menedzser szak, mindenből van egy kicsi, de semmiből nem leszel kiemelkedő igazán, plusz óriási túlképzés van belőlük.
2. Nyíregyen nem maradnék erre a szakra semmiképpen, akkor inkább nézd meg a Debreceni Egyetemet vagy Miskolcot, ha a BGE túl messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!