Egyetemisták! Volt már olyan, hogy 1 napotok volt megtanulni vizsgára az egész féléves anyagot, és mégis jól sikerült a vizsga? Hogyan? Amúgy nem magamról beszélek, nekem 2 napom van még XD.
Igen.
Úgy, hogy a jegyzetet, amiből készültem, én írtam, tehát a szó szoros értelmében nem tanultam semmit, de képben voltam végig.
Meg volt, hogy felsőbbévesektől megkaptuk a vizsgakérdéseket és volt olyan mákunk, hogy azóta sem változott.
Még esetleg szóbelin van esély rá teljesen ismeretlen anyag esetén, ha pont azt a kevés tételt tanuld meg, amiből húzol.
Néha elképedek, hogy ennyi ember küzd időmenedzsmenttel...
Nekem volt ilyen többször is, mert nálunk gyakori az elővizsga, tehát még szorgalmi időszak van, de 1-1 tárgyból már vizsgázunk az óra időpontjában. Mivel szorgalmiban nem nagyon tudok tanulni óráról órára, ezért ha egyik héten heti 4 nap egyetem, másikon meg 4 nap egyetem ÉS ezen 3 elővizsga, akkor bizony a kettő közötti 3 napon készülök fel a 3 vizsgára. Nyilván ha nem egy napon vannak, akkor megpróbálok még esténként készülni hétközben.
Annyi előnyöm van, hogy minden órára bejárok, így a saját magam által írt jegyzetet kell megtanulnom, nem idegen az anyag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!