Van esélye a fiamnak 4,2-es átlaggal, 70 pont körüli írásbelivel és 38 vitt pontszámmal a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba?
Istenem, milyen undorító nyomorult férgeknek van gyerekük... Hahó, egy szájbakúrt pedofilt melengetett az iskola és még a zaklatott kislányokat fenyegetik feljelentéssel?! Az ilyen picsájába fel kellene tolni egy seprűnyelet, hogy a száján jöjjön ki, nem pedig igazat adni neki, hogy milyen jó iskolaigazgató.
Menjetek már a qrva anyátokba. Minek szaporodtatok, ha a saját gyerekeitekről így gondolkodtok?
Ez az érettségi botrány is a Szinyeiben volt, ez sem a vezetőség hibája, igaz?
Igazán nincs mit.
Ha mégis emellett maradtok akkor ahogy korábban irták is egy erős szóbeli kell.
Az érettségi miatti balhé az másról szólt, és megint, sajnos
Le kell szakadni a "nagy nevekről" és akkor lesz normális gimi. Meg kell hallgatni azoknak a szülőknek a véleményét, akik nevenincs kis iskolákba járatták a gyerekeiket és mégis maximálisan elégedett volt az egész család vele, illetve a gyerek is be tudott kerülni mindenhova, ahova szeretett volna.
Engem sem vittek másodszorra semmilyen szupimupi, spéci ezernyelvű, hatvantagozatos nagynevű förmedvénybe, mert onnan mentem pszichológushoz korábban... Amilyen szánalmas ma már az érettségi, nem oszt, nem szoroz, hogy ki és mit akar beletaposni a gyerekbe az ""elit"" helyeken. Sokkal jobban számít az, hogy a gyereknek ne vesszen el a végére az összes életkedve, motivációja és kapcsolatteremtési szándéka egy toxikus közeg miatt.
És ugyanezt el tudom mondani az egyetemekkel kapcsolatban is. Hagyjuk már a nagy nevek eregetését, hallgassuk meg végre azokat az embereket, akik felnőttként boldogok és elégedettek utólag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!