Nyíregyházi Egyetem kollégiumáról vélemények?
Tehát egy olyan ember aki se nem bulizik, se nem iszik és nem is nagyon keresi a társaságot semmiképp sem menjen oda?
Albérletre nincs elég pénzem, munkahelyet meg nem tudok találni a környéken.
Kérj egy ágyas szobát kérdező, ott magadra csukod az ajtót és azt se fogják tudni hogy létezel.
Mikor én jártam oda még volt ilyen, igaz drágább volt mint a sima két ágyas, de a te helyzetedben megéri.
Munkahelynek meg ott a lego, rengetegen jártak oda, vagy a konzervgyár
Sajnos a falak a kollégiumban elég vékonyak, nincs hangszigetelés. Ezért ha valamelyik szomszédod bömbölteti a zenét, azzal sajnos nem sokat tudsz kezdeni. Annyit tehetsz meg, hogy átkéred magad egy másik szobába, s ha sikerül és szerencséd van, akkor ott csendesebbek lesznek a szomszédok. Sajnos viszont garancia semmire sincs. A könyvtárba el lehet menni tanulni este 6-ig; illetve több hely is van a folyosókon a B és a D épületben, ahol ki vannak téve padok, és elég nyugodtan tudsz tanulni 8-ig (amikor bezárják az oktató épületeket).
Az albérlet is egy megoldás lehet: ha összeállsz másik 3 csendkedvelő hallgatóval és közösen béreltek ki egy lakást, akkor azért annyira nem vészesen drága.
Idén nincs lehetőség egyedüli lakhatásra.. Nekem ezt írták!
Levelére válaszolva tájékoztatom, hogy a 2022/2023. tanévben - mivel a kollégiumi jelentkezések létszámadatai alapján - túljelentkezés várható, így szobatárssal történik az elhelyezés.
4 évig laktam egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!